“JEUGDVRIENDINNEN MET DEZELFDE PASSIE…” 

…En een grote voorliefde voor diverse soorten papier, details en minimalistische kunst. Beiden getrouwd en onze eigen uitnodigingen ontworpen. Dit was wellicht een droom die voor ons beiden uitkwam. Het allerliefst doen we beiden ons eigen ding de hele dag door en daarom hebben wij besloten om onze handen ineen te slaan en ons bedrijf te starten voor stationary.

Toen we eenmaal zelf gingen trouwen in 2019 kozen we afzonderlijk van elkaar om ons eigen uitnodiging en nodige papierwerk te ontwerpen en drukken. Ook hier spraken we met vol lof over elkaars papierwerk. We raakten niet uitgepraat over de andere ideeën die wij hadden, maar niet werkelijk hebben gemaakt. Dit bleef natuurlijk toch een beetje knagen. 

Ons doel is om ieder klant het gevoel te geven dat hij/zij een uniek, gedetailleerde en persoonlijk papierwerk ontvangt. Dit proberen we te bereiken door nauw in contact te blijven met onze klanten, door middel van een kennismakingsgesprek en vele contactmomenten. We houden zelf van het romantische, maar zijn ook gek op minimalisme. Hierin proberen we altijd een goede balans te vinden. Het gaat er voor ons vooral om dat jullie met een positieve gevoel, vol met mooie herinneringen, jarenlang terug kunnen kijken naar jullie perfecte papierwerk. 

Liefs 

Alegria Studios