geboortekaarten

De naam van je kind mag natuurlijk niet ontbreken, geboortedatum en eventueel een klein gedichtje. Ook is het handig om jullie namen op de kaart te vermelden. Zo weten de ontvangers dat het jullie kindje is. Optioneel: adres.

De prijs hangt volledig af van je wensen. Welk papiersoort spreekt jullie aan en welke details (foto, paperclip, droogbloem, waxzegels) willen jullie op de kaart. Onze kaarten beginnen vanaf €5,- excl. btw per stuk. Dit is excl. verwerkings-, verzend-, en designkosten.

Ja. Bij geboortekaarten hanteren we minimaal 20 stuks.

De kaarten worden volledig in elkaar gezet & vaak ook al in de enveloppen gedaan zodat jullie enkel de adressen erop hoeven te schrijven en de kaarten gelijk op de post kunnen doen.

Ja zeker! Dit is mogelijk. We vragen dan minimaal 6 weken voor de uitgerekende datum alle adressen naar ons toe te sturen zodat alvast klaar staat.

Nee helaas. We zetten alle kaarten zelf in elkaar. We zijn erg gehecht aan elk design en detail van elke kaart en is daarom niet mogelijk om de kaarten zelf in elkaar te zetten.

We hanteren 7 dagen vanaf het moment dat wij de gegevens hebben ontvangen en we een akkoord hebben ontvangen van de digitale proefdruk.

Indien je later dan 2 maanden voor de uitgerekende datum contact met ons opneemt hanteren we spoedkosten. 

Indien jullie kiezen voor een bestaand kaartje (dus een kaartje die te zien is op onze socials waarbij enkel de naam van jullie baby erop komt en jullie persoonlijke tekst) hanteren we geen designkosten. Pas op het moment dat het design veranderd wordt. Dit houdt ook in; een andere lettertype, opschuiven van tekst, veranderen van iconen etc. komen er extra designkosten bij.

Ja zeker! Wij werken samen met een extern bedrijf die dit voor ons kan doen. Wel als het gaat om een combinatie. Dus bijvoorbeeld de naam in letterpers en de restgegevens gedrukt. Het kan ook volledig in letterpers maar hou dan wel rekening met een levertijd van 3 weken. Vooraf moeten we altijd de beschikbaarheid checken bij het externe bedrijf.

Dat kan! De kosten hiervan zijn €20. Excl btw & excl. verzending, per kaart. Als jullie ervoor kiezen de kaarten af te nemen vervalt de factuur van de proefdruk.

trouwkaarten

Wij hanteren vaak minimaal 9 maanden van te voren. Maar het kan zijn dat jullie de save the date kaarten wellicht eerder willen versturen. Dan adviseren we minimaal 1 jaar van te voren contact met ons op te nemen.

Dit hangt af van jullie wensen. Voor trouwkaarten kan je het beste ons contactformulier zo gedetailleerd mogelijk invullen. Willen jullie “save the date-, bedank-, RSVP kaarten? Wat voor aantallen hadden jullie in gedachte? Eventueel sfeerbeeld is ook handig om toe te voegen zodat we kunnen brainstormen over materiaal & ontwerp.

Ja zeker! Wij werken samen met een extern bedrijf die dit voor ons kan doen.

De kaarten worden altijd aangetekend verzonden via PostNL. Wij zorgen ervoor dat alle kaarten in de enveloppen zitten zodat jullie het alleen maar hoeven te schrijven en te verzenden. Uiteraard kunnen jullie de enveloppen ook door ons laten bedrukken met de adressen.

Dit hangt af van gewenst materiaal, set etc. Hiervoor kun je het beste ons contactformulier zo gedetailleerd mogelijk invullen zodat we een prijsindicatie kunnen toesturen.