Alegría Studios richt zich volledig op een klassieke, tijdloze maar ook moderne stijl van trouwen. “Fine art wedding”. 

Hoge kwaliteit, stijlvol, elegant, bewust gekozen details wat jullie kaarten, “jullie” maken. Met veel zorg en aandacht zorgen wij er voor dat er een kloppend totaalplaatje ontstaat.


Door het gebruikmaken van handgeschept papier, doorzichtig kalkpapier, goudfolie, zijden linten, wax zegels en veel meer, zorgen wij ervoor dat ieder ontwerp uniek is. Naast een uniek ontwerp is het natuurlijk nog velen belangrijker om een persoonlijk ontwerp te creëren wat jullie verhaal verteld. Om alles op elkaar af te stellen en één prachtig geheel te vormen nemen wij jullie mee in het gehele ontwerpproces.

Samen kijken we naar alle mogelijkheden wat betreft het soort papier, inkt, design en nog veel meer. Uiteindelijk is ons doel om onze koppels het gevoel te geven dat hun stationary the finishing touch gevoel geeft voor jullie speciale dag.. En mocht je nou helemaal verliefd zijn op het werk van Alegría Studios maar een ander evenement staan op de planning? Dan zijn wij er ook voor je!  

Naast uitnodigingskaarten maken wij ook naamkaarten en diner kaarten voor speciale diners, hand gekalligrafeerde welkomstborden voor evenementen, babyshower-, geboorte- en visitekaarten voor bedrijven en nog veel meer papier- en/of schrijfwerk!